KONKURS ZA PRAKSU PO MERI ZA MLADE SA INVALIDITETOM OTVOREN DO 25. JANUARA

Podsećamo sve zainteresovane mlade sa invaliditetom sa teritorije Beograda, Novog Sada, Niša, Subotice, Zrenjanina i Šapca da se prijave na konkurs za PRAKSU PO MERI koji je otvoren do 25. januara 2024. godine.

Radna praksa se realizuje u okviru projekta “Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom”, koji finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom zajedno sa partnerima, sa ciljem unapređenja učešća osoba sa invaliditetom na tržištu rada i jačanja njihove ekonomske nezavisnosti.

Cilj ovog programa je unapređenje zapošljivosti mladih sa invaliditetom putem sticanja novih znanja i veština, a poziv je upućen motivisanim mladima do 35 godina, koji imaju želju da uče kroz plaćenu praksu. Program se realizuje tokom februara i marta 2024. godine, a tokom dvomesečne prakse, Forum mladih sa invaliditetom će podržati praktikante pokrivanjem troškova prevoza i toplog obroka.

Prijavom na konkurs, zainteresovani će dobiti šansu da pohađaju praksu kod nekih od čak 28 vodećih kompanija i poslodavaca u Srbiji.

Prijave se vrše popunjavanjem formulara koji se može preuzeti sa sajta fmi.rs i poslati na adresu [email protected] sa nazivom "Prijava za radnu praksu", do četvrtka, 25. januara 2024. Kompletne opise pojedinačnih praktikantskih pozicija, kao i prijavni formular možete pronaći na sajtu fmi.rs.

Jedan kandidat može da se prijavi za dve pozicije, a odabrani kandidati će, pre početka pohađanja prakse, početkom februara proći pripremnu online radionicu u organizaciji Foruma mladih sa invaliditetom.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte Forum mladih sa invaliditeom putem imejla [email protected] kao i putem telefona 064 8917579 i 011 2622846, od 9 do 16 časova radnim danima.

Program radne prakse se realizuje u okviru projekta „Posao po meri: Ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom“. Projekat finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a sprovodi Forum mladih sa invaliditetom. Drugi partneri projekta su Karitas Srbije, Fondacija Ana i Vlade Divac, Smart Kolektiv i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti