Fond Ana i Vlade Divac biće prisutan na trećoj po redu Internacionalnoj konferenciji mladih lidera iz dijaspore i Srbije koja se održava u Beogradu 15. i 16. jula 2011. godine u Centru Sava. Konferencija već tradicionalno ima podršku Fonda Ana i Vlade Divac.

Internacionalna konferencija mladih lidera iz dijaspore

Internacionalna konferencija mladih lidera iz dijasporeokuplja buduće lidere iz 26 zemalja koji predstavljaju omladinu sa pet kontinenata, uključujući mlade sa raznih fakulteta, iz poslovnog sektora, vlade, nevladinih organizacija, obrazovnog i kulturnog sektora na jedinstven dvodnevni skup sa ciljem da se prošire njihove perspektive što se tiče rada, liderstva i preduzetništva.

Očekivani rezultati konferencije su razvijanje veza dijaspore sa Srbijom i povezivanja mladih iz sledećih zemalja: Australije, Austrije, Belgije, Bosne u Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Danske, Engleske, Finske, Francuske, Grčke, Holandije, Italije, Kanade, Kine, Mađarske, Nemačke, Novog Zelanda, Rusije, SAD-a, Srbije, Slovenije, Švajcarske, Španije, i Švedske.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti