Bor, 12. septembar 2011 – U Boru je danas otvoreno rekonstruisano dečije igralište vrtića „Bambi", obnovljeno sredstvima prikupljenim kreditnom karticom „Veliko srce" koju zajednički izdaju Eurobank EFG i Fond „Ana & Vlade Divac".

Šesto po redu dečje igralište obnovljeno u okviru projekta Veliko srce u Boru

Uz prisustvo dece iz predškolske ustanove „Bambi“ koja su izvela pesmu „Veliko srce za male ljude“, renovirano dečije igralište otvorili su Nenad Stanković, Regionalni direktor Eurobank EFG i Vlade Divac proslavljeni košarkaš i humanitarni radnik. Na rekonstruisanom igralištu „Bambi“ sve sprave za igru prilagođene su i deci sa invaliditetom, što ova igrališta čini jedinstvenim ujedno doprinoseći bezbednoj igri sve dece.

„Projekat „Veliko srce“ otpočeli smo u februaru 2010. godine, u želji da deci u Srbiji ulepšamo prostor za igru, učinimo ga bezbednim i opremimo spravama za igru koje su namenjene i deci sa invaliditetom. Danas otvaramo već šesto obnovljeno igralište, i to je uspeh koji rado delimo sa našim partnerim i zajednicom u kojoj poslujemo. Naravno, veliku zahvalnost upućujemo i našim klijentima, koji su koristeći karticu bez ikakvih dodatnih troškova, pružili svoju podršku i pomogli ovu humanu akciju, reči su Nenada Stankovića, Regionalnog direktora Eurobank EFG.

Fond „Ana i Vlade Divac“ i Eurobank EFG lansirali su u februaru 2010. godine humanitarnu kreditnu karticu „Veliko srce“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Upotreba ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice pruža priliku klijentima Banke da podrže obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije bez dodatnih troškova. Do sada je upotrebom ove kartice obnovljeno pet igrališta beogradskog vrtića Sunčica, niškog Palčica, igrališe obdaništa Leptirić u Novoj Pazovi, pančevačkog Veverica, kao i vrtića Milka Dimanić u Vlasotincu, dok je vrtić „Bambi“ šesti renovirani iz sredstava prikupljenih karticom „Veliko srce“.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom „Veliko srce“ (uključujući kupovinu i podizanje gotovine), Eurobanka u Fond „Ana i Vlade Divac“ izdvaja 1% od vrednosti transakcije i 50% od troškova za mesečno održavanje računa, a sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima u Srbiji. Klijenti Eurobank EFG koji se odluče za MasterCard karticu „Veliko srce“ neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu. Što veći broj klijenata koristi MasterCard karticu „Veliko srce“, biće obezbeđena veća podrška za bolje detinjstvo dece u Srbiji.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti