Obnovljeno dečje igralište u Čačku u okviru projekta Veliko srce

Čačak, 5. oktobar 2011. - U Čačku je u sklopu humanitarnog projekta „Veliko srce“ otvoreno rekonsturisano dečije igralište vrtića „Radost I i II“. Sredstva za obnovu su prikupljena kreditnom karticom „Veliko srce“ koju zajednički izdaju Eurobank EFG i Fondacija „Ana & Vlade Divac“.

Preko 250 dece svih uzrasta od danas će u čačanskim vrtićima „Radost I i II“ dobiti priliku da veselije i lepše odrastaju igrajući se na renoviranom zajedničkom igralištu, koje su svečano otvorili Nikolaos Koulompouros, direktor Sektora keš kredita i kreditnih kartica Eurobank EFGi Vlade Divac, proslavljeni košarkaš i humanitarni radnik. Vrtići „Radost I i II“ pripadaju grupi najstarijih predškolskih ustanova u Čačku, a akcijom „Veliko srce“ su dobili prostor za igru opremljen najmodernijim spravama koje su prilagođene i deci sa invalidiitetom.

 „Pravo je zadovoljstvo što imamo priliku da u okviru projekta „Veliko srce“ otvorimo sedmo po redu obnovljeno igralište u Srbiji. Ovaj projekat smo otpočeli u februaru 2010. godine sa namerom da pružimo najmlađima lepše i bezbednije mesto za igru, i na taj način doprinesemo njihovom veselijem odrastanju. Važno nam je i to što su sprave za igru u potpunosti bezbedne, prilagođene deci svih uzrasta, kao i deci sa invaliditetom. Naravno, veliku zahvalnost zaslužuju pre svega naši klijenti, koji su koristeći humanitarnu MasterCard kreditnu karticu „Veliko srce“, omogućili i pomogli ovu dobrotvornu akciju“ - istakao jeNikolaos Koulompouros, direktor Sektora keš kredita i kreditnih kartica Eurobank EFG.

Eurobank EFG i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ su zajednički pokrenuli humanitarnu kreditnu karticu „Veliko srce“, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete Vlade Republike Srbije. Upotrebom ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice klijenti Banke imaju priliku da podrže rekonstrukciju dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije, bez dodatnih troškova. Do sada je uspešno obnovljeno šest igrališta u vrtićima širom Srbije, dok su vrtići „Radost I i II“ sedmi po redu dobili najsavremenije mesto za igru uz pomoć sredstava prikupljenih karticom „Veliko srce“.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti