Uključi se i ti! Ostavi t(r)ag!
Želiš da menjaš stvari na bolje? 
Imaš ideju kako možemo da rešimo neki problem koji je jako bitan mladima?
 
Uključi se i ti u rad radnih grupa koje se bave temama koje su interesantne mladima. Na prvom Divac Idea Forumu više od 120 mladih je u okviru 5 radnih grupa identifikovalo stvarno važne probleme koje želimo da rešimo.
 
Sada je vreme da napravimo naredni korak i predložimo konretna rešenja tih problema. Ukoliko nisi bio na Divac Idea Forumu, a želiš da se uključiš u rad radnih grupa pročitaj izveštaje, odaberi grupu koja te interesuje i pošalji nam tvoje kontakte. Polovinom decembra ćemo organizovati sastanak na koji je potrebno da dođeš sa konkretnom idejom kako možemo da rešimo određeni problem koji smo identifikovali na Divac Idea Forumu.
 
Do kraja marta ćemo izabrati najbolje ideje, zajedno napisati predloge projekata koje ćemo predstaviti na drugom Divac Idea Forumu i za koje ćemo tražiti donatore u narednom periodu. Ovi projekti će biti realizovani u naredne dve godine.  Budi i ti deo tima koja menja stvari.
 

Uključi se i ti! Ostavi t(r)ag!

Za radne grupe se možete prijaviti putem sledećih linkova:

 

  1. Divac Idea Forum - Aktivizam, volonterizam, informisanje i mobilnost

  2. Divac Idea Forum - Zdravlje i bezbednost

  3. Divac Idea Forum - Kultura i slobodno vreme

  4. Divac Idea Forum - Ekologija

  5. Divac Idea Forum - Obrazovanje i zapošljavanje

 

 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti