Stvarno važno u Knez Mihailovoj

Prisustvujete i propratite akciju „Glavu gore“ koja će biti održana u okviru kampanje „Stvarno Važno“, od 13. do 20. decembra 2011. godine u Knez Mihajlovoj  ulici u Beogradu.

Tokom  akcije „Glavu gore“, u centralnoj gradskoj ulici biće postavljene majce velikih dimenzija na kojima će biti ispisane vrednosti koje su mladi, kroz dosadašnju „Stvarno Važno“ kampanja, identifikovali kao značanje i od  suštinske važnosti za njih. Cilj akcije je da motiviše sugrađane i prolaznike da promisle o pravim vrednostima, onim ličnim i opštedruštvenim,  te da se na tako na indirektan  način pokrene širi društveni dijalog o pitanjima pravih vrednosti u društvu u kom živimo.

Kampanja „Stvarno važno“ deo je projekta Vrednosti mladih u Srbiji koji je  ove godine pokrenula Fondacija Ana i Vlade Divac, uz donatorsku pomoć USAID-a i Instituta za održive zajednice (ISC).  Projekat je namenjen mladim ljudima sa ciljem promovisanja pravih vrednosti u Srbiji, kako putem kreativne i interaktivne načine, tako i kroz dijalog sa predstavnicima civilnog, javnog i poslovnog sektora, ali i ustanovama kulture i medijima.  U kampanji učestvuju brojne poznate ličnosti: sportisti Nаđа Higl i Milorаd Čаvić, glumci Miloš Biković i Branislav Trifunović, umetnik  Mаrčelo, Anа i Vlаde Divаc.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti