Omogućeno doniranje putem platnih terminala Qiwi

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ i kompanija „QIWI”  koja se bavi pružanjem usluga trenutnih elektronskih plaćanja, započeli su saradnju kako bi se omogućio jednostavniji pristup uplaćivanju donacija.

Od danas, na terminalima „QIWI”  kompanije,  postojaće i opcija donacije na kojoj će svi građani dobre volje biti u prilici da donacijom pomognu realizaciju projekta Fondacije “Ana i Vlade Divac”. Sva sredstva prikupljena donacijama građana na ovaj način biće  usmerena  na  kampanju “Možeš i Ti” i rešavanje stambenog pitanja izbeglica i raseljenih lica iz kolektivnih centara u Srbiji. Donacija će se vršiti jednostavno, brzo i lako, ubacivanjem željene sume u terminal.

Dostupnost terminala kompanije “QIWI” omogućava svim korisnicima da u svakom trenutku izvršite donaciju na siguran i jednostavan način. Terminali su pogodni i za plaćanje najrazličitijih vrsta računa, komunalije, dopuna kredita, interneta i dr. Na platnim terminalima moguće je plaćanje u svim papirnim dinarskim apoenima.

U Srbiji  trenutno postoji 150 terminala, koji su instalirani u trgovinskim lancima, na aerodromu, u zgradama UZZPRO, glavnoj filijali PBB, kao i na prometnim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu, Šapcu, Valjevu i Pančevu. Do kraja marta planirana je instalacija dodatnih 100 terminala.

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti