„Vreme za zaljubljivanje" u UŠĆE Shopping Centru

„VREME ZA ZALJUBLJIVANJE” U UŠĆE SHOPPING CENTRU

UŠĆE Shopping Center, Fondacija „Ana i Vlade Divac“ i Samsung pozivaju vas na proslavu Dana zaljubljenih i završnu svečanost u okviru manifestacije „Vreme za zaljubljivanje“, koja će biti održana 14. februara, u 17 časova, u centralnom holu UŠĆE Shopping Centra.

Prisutnima će se obratiti Ana i Vlade Divac, osnivači Fondacije "Ana i Vlade Divac"  i partneri manifestacije „Vreme za zaljubljivanje“, kao i Aleksandra Janković, u ime UŠĆE Shopping Centra.

Bračni par Divac i njihovi prijatelji promovisaće ujedno „Srećnu narukvicu“. U pitanju je moderan nakit od kaučuka sa srebrnim elementima, koji simbolizuju ljubav, pažnju i nežnost, a sredstva prikupljena prodajom narukvice biće iskorišćena za projekte Fondacije „Ana i Vlade Divac“. Ovom prilikom biće predstavljen i uspešan kraj projekta „Možeš i Ti da pružiš hiljadu radosti”, organizovan u saradnji Fondacije "Ana i Vlade Divac" i UŠĆE SC, čijom je realizacijom omogućeno stambeno zbrinjavanje porodici Kostić, raseljenoj sa Kosova i Metohije.

Istog dana, autori najlepših i najromantičnijih poruka prema glasovima fanova na Fejsbuk strani i žirija, koje su posetioci ostavljali za vreme akcije „Vreme za zaljubljivanje“ u šoping centru, biće nagrađeni Samsung Galaxy Note-om kao i mobilnim telefonima Samsung Galaxy SII i Samsung Galaxy Mini.

U Samsung Galaxy Note atelje-u, tog dana i naredna dva vikenda svi posetioci će moći da obraduju svoje voljene osobe originalnim crtežima i karikaturama. Zaljubljeni parovi imaće jedinstvenu priliku da vide kako izgleda njihova zajednička karikatura crtana na Samsung Galaxy Note-u, ali i da dobiju na poklon originalne majice sa štampanom karikaturom i uramljene fotografije, kao uspomenu na ovaj dan.

Sve popularniji beogradski soul/Hip-hop bend MaraQYa će se od 18 časova pobrinuti se za pravu ljubavnu atmosferu na Dan zaljubljenih i promovisati DVD „MaraQYa Streetsoul“. Prvih 200 zaljubljenih parova dobiće na poklon ovaj DVD, a specijalni gosti benda biće reperi Toni Zen, Struka i Lou Benny.

U proteklih deset dana UŠĆE SC je bio prava prestonica ljubavi, a svi posetioci šoping centra mogli su da učestvuju u originalnim i zabavnim igrama „Ritam srca“, „Gledaj šta ti pričam“ i „Zid ljubavi“ i osvoje brojne specijalne popuste i poklone na „Točku sreće”, na kome je i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ imala svoje mesto.

Ukoliko vam je u ovim hladnim danima potrebna topla reč ili zagrljaj, svratite u kutak ljubavi u prizemlju UŠĆE Shopping Centra i probudite romantiku, nežnost i humanost uz odličnu svirku i dobru zabavu.

Dođite i zaljubite se!

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti