Priključite nam se u Trci zadovoljstva

Možemo svi da pomognemo na Trci zadovoljstva

Jubilarni 25. Beogradski maraton, koji se ove godine održava u nedelju 22. aprila, je najveća i najmasovnija sportska manifestacija u našoj zemlji.

Svake godine više hiljada ljudi iz Srbije i inostranstva učestvuje u "Trci zadovoljstva" kako bi bili deo događaja koji ima sportski ali i humanitarni karakter. Ovogodišnja Kurir trka zadovoljstva na 5 km, koja će se, na tradicionalnoj stazi, održati 22. aprila biće posvećena prikupljanju sredstava za izgradnju zgrade za socijalno stanovanje u zašticenim uslovima za izbegla i raseljena lica na teritoriji Grada Beograda.

Pozivamo Vas da nam se priključite! Trčite zajedno sa nama, uključite se zajedno sa Vašim kolegama, prijateljima i sugrađanima u akciju "Možemo svi da pomognemo!" na jubilarnom 25. Beogradskom maratonu.

Prethodne godine 100 građana je učestvovalo u „Trci zadovoljstva“ i istovremeno svojim donacijama građani i kompanije su za izbegle i raseljene porodice koje žive u kolektivnim centrima prikupili 680.000 dinara.

Prijavne formulare možete preuzeti u nastavku.

 

Možemo svi da pomognemo na Trci zadovoljstva

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti