Na ovogodišnjoj „Kurir trci zadovoljstva" Fondacija „Ana i Vlade Divac" prikupila je 400.140 dinara

Beograd, 23. april 2012.-  Na ovogodišnjoj Kurir trci zadovoljstva pod sloganom„Možemo svi da pomognemo“ održanoj juče u okviru jubilarnog 25. Beogradskog maratona prikupljeno je 400.140,00 dinara. Građani i kompanije koje su učestvovatli u trci svojim su donacijama pomogli  projekte Fondacije „Ana i Vlade Divac“ čija su sredstva usmerena na rešavanje stambenog pitanja izbeglih i raseljenih porodica koje žive u kolektivnim centrima.

„Činjenica da je ovogodišnji jubilarni maraton istovremeno i kvalifikacioni za Olimpijske igre nas u Fondaciji čini posebno ponosnim što nastavljamo saradnju na promociji zdravih vrednosti, sportskog duha i humanosti. Slogan Kurir trke zadovoljstva „Možemo svi da pomognemo“ u skladu je sa principom da je svaki doprinos bitan, ma koliko mali bio. Stoga još jednom hvala svima koju su se odazvali i pomogli u prikupljanju sredstava za rešavanje stambenih problema najugroženijih“ – istakla je Snežana Divac, predsednica Fondacije „Ana i Vlade Divac“.  

Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona, povodom trke izjavo je: „Kao i svake godine, tako su ove naši sugrađani još jednom dokazali da imaju veliko srce i veliku volju. U akciji  „Možemo svi da pomognemo“ na ovogodišnjoj Kurir trkci zadovoljstva na 5 km učestvovalo je 70 građana i na taj način pokazali humanost i zajednički duh našeg grada. Vrlo smo ponosi na sve njih“.

Humanitarnoj akciji Fondacije „Ana i Vlade Divac“ i Beogradskog maratona priključili su se Vojvođanska banka, Erste banka, Coca Cola AD Helenic, Nelt i mnogobrojni građani.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti