Jugoslovensko dramsko pozorište i Atelje 212 se uključuju u akciju Da svi pomognemo

Divne vesti iz beogradskih pozorišta. Jugoslovensko narodno pozorište i Atelje 212 su se pridruzili nasoj kampanji „Da svi pomognemo“!

 

Akcija "Da svi pomognemo" je namenjena pomoći raseljenim licima i izbeglicama koji borave u kolektivnim centrima da dodju do sopstvenog doma u Srbiji.

 

 

 

Atelje 212

Kupovinom karata za predstavu ’’Džepovi puni kamenja’’, koja će i biti prikazana u nedelju, 3. juna u Ateljeu 212 donirate sredstva za stambeno zbrinjavanje izbeglih i raseljenih lica u okviru kampanje „Da svi pomognemo“. ’’Džepovi puni kamenja’’ je priča o borbi dvojice mladića koji čekajući pravu prilikupokušavaju da promene svoje male i siromašne živote u nadi da će stvoriti nesto vredno i veliko. To je komedija o sudaru svetova sa jasnom porukom da i siromašni meštani sela mogu dobiti šansu Holivuda, bez obzira na njihov trenutni položaj i mogućnosti. Dva glumca, Nenad Jezdić i Nebojša Ilić, igraju 13 likova u predstavi o malom irskom selu u kome se snima holivudski film.  Informacije i rezervacije na tel. 3247342 ili [email protected]

 

Jugoslovensko dramsko pozorište

Jugoslovensko dramsko pozorište(JDP) će sav prihod od predstave “Tako je moralo biti“ Branislava Nušića u režiji Egona Savina, koja je na repertoaru u utorak 5. juna, takodje donirati Fondacijia Ana i Vlade Divac.“Tako je moralo biti“ je uzbudljiva, potresna priča iz starog Beograda koja pokazuje kako zavisti sujeta, neodgovornost i gramzivost, gordosti sebičnost u jednoj porodici – i u sredini kojom gospodari novac – mogu uništiti život čestitog bića rastrgnutog između ljubavi i osećanja dužnosti. U predstavi igraju: Predrag Ejdus, Branka Petrić, Anita Mančić, Jelena Petrović, Nebojša Dugalić, Mihailo Janketić, Miodrag Radovanović, Radovan Vujović / Miloš Anđelković, Vojin Ćetković, Ana Simić / Jelena Angelovski, Andrea Forca i Ivan Pantović.

Rezervacije i informacije na tel. 30 61 957.

 

Akcija “Da svi pomognemo!” trajaće do avgusta, a prikupljenim sredstvima biće obezbeđen krov za neke od 2.500 raseljenih i izbeglih među kojima su i oni koji gotovo dve decenije žive u kolektivnim centrima u Srbiji.

Pozorišta su pomogla! Pridruzite nam se i VI!

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti