Osmesi najmlađih u Ušće Shopping Centru

Deca bez roditeljskog staranja iz Zvečanske posetila su Ušće Shopping Center, u okviru projekta Ušće Open Air. Na delu postavke gde se nalaze Naxi plaža, sportski tereni i posebno osmišljen deo za decu, mališani su tragali za blagom, „pekli” voditeljski zanat u školi radio voditeljsta, i do savršenstva doveli snalažljivost i sposobnost u limbo plesu i igri „ko pre stolici”. Svoju domišljatost na plaži pokazivali su u pravljenju kule od peska, a imali su prilike i da „surfuju” Internetom i igraju igrice u Gaming zoni. Osmehe na njihovim licima  dodatno su izmamili pokloni koje su deca dobila od Frikoma, Dexy CO, Ušće Shopping centra i Naxi radija.

Ova akcija osmišljena je s ciljem da se pomogne mališanima i pruži mogućnost učešća u zabavnim i edukativnim radionicama, ali i promovišu aktivnosti koje će doprineti rešavanju problema pojedinaca i grupa kojima je pomoć neophodna. Svakog ponedeljka do 10. septembra, deca će biti gosti Ušće Shopping Centra, u saradnji sa Fondacijom "Ana i Vlade Divac".

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti