Zlatna medalja za Fondaciju Ana i Vlade Divac

Kampanja „Da svi pomognemo“ je proglašena za najbolju kampanju na dodeli priznanja “Moj izbor“ za društveno odgovorno poslovanje.

Zlatne medalje „Moj izbor“ za društveno odgovorno poslovanje dobili su NIS kao društveno najodgovornija kompanija u Srbiji i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ za najbolju društveno odgovornu akciju, odnosno kampanju „Da svi pomognemo!“.

Cilj nagrađene kampanje je da se prikupe sredstva za izgradnju četvrtog objekta u kompleksu za socijalno stanovanje kojim se rešava problem najugroženijih izbeglih i raseljenih lica iz kolektivnih centara u Beogradu.

 

„Veoma smo srećni zbog ovog priznanja jer je ovo prva zlatna medalja za našu Fondaciju. Drago nam je da javnost i mediji prate i podržavaju naš rad i da je društvena odgovornost sve značajnija u našoj zemlji. Cilj nam je da uskoro objavimo da u Srbiji više nema kolektivnih izbegličkih centara, a iduće godine ćemo, sa našim partnerima, završiti kompleks od 80 stanova za najugorženija izbegla i raseljena lica“, izjavila je Snežana Divac prilikom preuzimanja zlatne medalje „Moj izbor“.

Među kompanijama koje su se istakle svojim odgovornim poslovanjem je i Holcim Srbija koja je dobila priznanje za ulaganje u lokalnu zajednicu, Srpska banka za svoju fondaciju „Za 5+“ za školovanje talentovane dece. Uni Credit banka, kao verni partner Fondacije „Ana i Vlade Divac“, dobila je priznanje za ulaganje u humanitarne projekte dok je za zaštitu kulturne baštine priznanje dobila Banca Intesa za akciju „Mesto koje volim“. Kompanija Delta holding je odlikovana priznanjem za pomoć osobama sa invaliditetom. Plakete za medijsku podršku humanitarnim akcijama dobili su Javni servis Radio Televizije Srbije i TV B92.

Dodela priznanja za društvenu odgovornost se odvijala u okviru Festival kvaliteta Srbije u organizaciji Udruženja „Moja Srbija“ i Privredne komore Beograda koji je se odvijao u Beogradskom dramskom pozorištu. Pored svečane dodele priznanja „Moj izbor“ za društvenu odgovornost, građani su mogli da se informišu o najboljim domaćim proizvodima i brendovima, ali i da pogledaju tri besplatne pozorišne predstave. Posetioci su bili pozvani da po svojoj želji daju humanitarni prilog i time učestvuju u našoj zlatnoj akciji „Da svi pomognemo!“.

 

Zlatna medalja za Fondaciju Ana i Vlade Divac

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti