Prvi samostalni UŠĆE Fashion night imao humanitarni karakter

Sjajne odevne kombinacije u trendu, različitost i šarenilo boja, lepršave tkanine koje su nosili manekenke i manekeni, brojni ljubitelji mode i poznate ličnosti bili su deo prvog Fashion night-a, održanog u UŠĆE Shopping Centru.

U nesvakidašnjoj atmosferi, na tri kreativne revije predstavljeni su najnoviji modeli renomiranih brendova iz kolekcije jesen-zima 2012/2013, koje posetioci mogu kupiti u prodavnicama UŠĆE SC.

Spektakl su obeležili Snežana Divac sa kćerkom i sestrićima, kao i Jelena Gajšek sa decom, Tijana Dapčević sa sinom i Biljana Cincarević sa kćerkom, koji su u ulozi manekena „prošetali“ modele Fondacije Ana i Vlade Divac, u okviru humanitarne revije. Profit od prodaje stvari sa mini revije biće doniran u humanitarne svrhe u okviru projekata Fondacije.

Na reviji rekreativno-sportskog karaktera Urban Wear, modni sladokusci su mogli da pogledaju aktuelne sportske i modele ležerne garderobe, modeli urbane odeće viđeni su na Funky Feeling reviji, dok su najnoviji modelielegantne garderobe i donjeg veša predstavljeni na reviji Night Fever.

Mia Zečević, direktorka marketinga i komercijalizacije UŠĆE Shopping Centra istakla je da je organizacija prvog samostalnog Fashion nighta u UŠĆE SC veoma posebna jer za šoping centar predstavlja korak napred u poslovanju i naglasila da je ovo početak jedne uspešne tradicije. „Posetiocima smo omogućili da pogledaju koji su to ovogodišnji aktuelni modni trendovi, a pružila im se prilika i da učestvuju u humanitarnom radu jer će modeli Fondacije Ana i Vlade Divac moći da se kupe na prodajnim mestima u UŠĆE Shopping Centru“, rekla je Mia Zečević.

”UŠĆE Shopping Center je novi trendseter u našem gradu, s obzirom da je to novi modni centar grada. Okuplja brojne značajne svetske brendove, od sportskih i džins, pa do onih najekskluzivnjih. UŠĆE Fashion Night je večeras prikazao sjajnu, raznovrsnu i veoma bogatu ponudu. Iz radionice modnog studija Click i stilistkinje Ive Stefanović, uz sjajne Click-ove manekene, predstavljene su kombinacije raznolikih tema koje će pomoći kupcima da, na adekvatan, način prepoznaju nove svetske trendove“, rekao je Nenad Radujević, osnivač modnog studija Click.

Održavanjem Fahion night manifestacije, UŠĆE Shopping Center je potvrdio da poseduje veliki kreativni  potencijal i sposobnost da, kao najveći šoping centar u zemlji, bude mesto na kojem će se diktirati budući modni trendovi.

Ušće Shopping Center je najveći šoping centar u Srbiji. Na šest nivoa i 50.000 kvadratnih metara komercijalnog prostora, nalazi se 150 prodavnica, restorana, barova, igraonica, supermarket i multipleks bioskop sa 11 sala, kuglanom i igrama na sreću. U tri godine postojanja UŠĆE SC je posetilo više od 30 miliona ljudi, što UŠĆE čini najposećenijim šoping centrom u Srbiji.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti