Termoelektrane iz Obrenovca i partneri podržale rad Fondacije Ana i Vlade Divac

Jedan od najvećih izlagača na Sajmu energetike, privredno društvo „Termoelektrane Nikola Tesla“ (TENT) je donacijom od 200.000 dinara podržalo kampanju „Da svi pomognemo!“ koja je usmerena na zbrinjavanje najugroženijih izbeglih i raseljenih lica iz kolektivnih izbegličkih centara.

Ugovor o donaciji su na Beogradskom sajmu potpisali direktor TENT-a Petar Knežević i Vlade Divac, osnivač Fondacije "Ana i Vlade Divac" i tom prilikom istakli da je ovo samo početak dugoročne saradnje. Obe strane žele da doprinesu da se zatvore svi kolektivni izbeglički centri u Srbiji i da se ugroženim stanovnicima Srbije pruže uslovi za dostajanstven život.

Donaciji TENT su se pridružili i partneri – kompanije Alstom, ABB i Doosan power systems koji su akciju podržali donacijama u iznosu većem od 200.000 dinara

Organizatori Sajma energetike su pozvali i sve druge izlagače da se uključe u ovu akciju kako bismo prikupili nedostajućih 120.000 evra potrebnih za izgradnju još jedne zgrade za socijalno stanovanje u Beogradu.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti