Izložba Put pod noge za pomoć samohranim roditeljima

Sinoć je u Shopping centru Ušće otvorena humanitarno-prodajna izložba fotografija „Put pod noge“, cenjenog fotografa Ivana Strahinjića.

Slike su nastale u junu ove godine kada je autor sa odabranom ekipom prepešačio Srbiju od granice sa Makedonijom do granice sa Mađarskom. Svaki od 33 dana njihovog  uzbudljivog putovanja prati po jedna odabrana fotografija prelepe prirode.

Zahvaljujući podršci Ivana Strahinjića novom projektu Fondacije „Ana i Vlade Divac“, čiji je cilj pomoć socijalno ugroženim samohranim roditeljima, ova izložba ima prodajni karakter. Sredstva koja se prikupe prodajom Ivanovih fotografija će biti upućena porodici Zoranke Popović, samohrane majke sa troje dece koji žive u veoma teškim uslovima.

Izložba je organizovana u saradnji sa Shopping centrom Ušće, i u narednih 33 dana (do 18. decembra) biće otvorena za posetioce. Srdačno Vas pozivamo da posetite izložbu i pokažete svoju solidarnost.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti