Izbor najlepše okićene jelke u hotelu Hajat

U hotelu „Hajat“ priređena je svečanost povodom tradicionalnog izbora za najlepše ukrašenu novogodišnju jelku. Program je ostvaren u saradnji sa Fondacijom „Ana i Vlade Divac“, a tema ovogodinjeg ukrašavanja bila je „Svet sporta“, u duhu Olimpijade, događaja koji je obeležio 2012. godinu.

Direktor hotela „Hajat“ Hom Parviz je zajedno sa bračnim parom Divac otvorio svečanost uz zahvalnost kompanijama koje su podržale ovu akciju. Prikupljenje donacije u visini od 8.400 evra, će biti usmerene na realizaciju projekta „Stvarno važno“ Fondacije Ana i Vlade Divac, a u cilju promovisanja pozitivnih društvenih vrednosti među mladima i promocije omladinskog aktivizma u Srbiji.

„Od mladih ćemo zatražiti projekte kojima se unapređuje njihov položaj, a najbolji projekat će dobiti sredstva za realizaciju.“, izjavila je Ana Divac ovom prilikom.

U konkurenciji je bilo 14 jelki, ukrašenih od strane kompanija koje su podržale tradicionalnu novogodišnju društveno odgovornu akciju u hotelu „Hajat“. Odabir najlepše ukrašene jelke obavio je žiri u sastavu: glumica Danica Maksimović, pevačica Ana Stanić, kreatorka Tamara Radivojević, olimpijski strelac Davor Mikec i voditeljski par Irena Jovanović i Jugoslav Pantelić.

U uži izbor žirija ušle su jelke kompanija „Microsoft“, „Carlsberg Srbija“ i magazina „Lepota i zdravlje“, a za pobednika je proglašena originalno ukrašena jelka kompanije „Microsoft“.

Humanitarnoj akciji i kreativnom zadatku ukrašavanja jelki odazvale su se kompanije: Carlsberg Srbija, KPMG, Mc Donald’s, DSV Road Srbija, Nelt, Akva butik, G4S, Arena Sport, Coca Cola HBC Srbija, Microsoft Software, Smartvision, Brian Lack, Societe General Bank i magazin "Lepota & Zdravlje".

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti