Novi konkurs Fondacije Ana i Vlade Divac – Stvarno važna promena

Fondacija “Ana i Vlade Divac”, u okviru kampanje "Stvarno važno", u saradnji sa Balkanskim fondom za demokratiju otvorila je novi konkurs kako bi podstakla mlade ljude da rade na rešavanju problema u lokalnoj zajednici.

Konkurs “Stvarno važna promena“ ima za cilj da motiviše mlade da prijave i pokrenu projekat u pravcu rešavanja problema iz sledećih oblasti: zdravlje mladih, bezbednost mladih, kultura i slobodno vreme, životna sredina, volonterizam, obrazovanje i zapošljavanje mladih.

Konkurs za prijavu projekata mladih otvoren je do 20. januara 2013. godine, a prijave mogu slati pojedinci, škole, neformalne ili formalne organizacije koje čine mladi do 30 godina starosti.

Potrebno je samo da u nekoliko koraka mladi predlože promenu koju žele da sprovedu u svojoj zajednici, potrude se da budu u najboljih 15, a Fondacija “Ana i Vlade Divac” će im pomoći da prijavljeni projekat realizuju.

Detaljnije informacije o konkursu i dodatna uputstva možete pronaći na sajtu stvarnovazno.org/promena .

Kampanju „Stvarno važno“ realizuje Fondacija “Ana i Vlade Divac”, uz donatorsku pomoć USAID-a i Instituta za održive zajednice. U proteklih godinu dana, Fondacija je podstakla više od  120.000 mladih da se aktivno uključe u ovu kampanju.  Trenutno se realizuju inicijative koje su odabrane u prethodnom konkursu i koje na najbolji način pokazuju da mladi mogu, uz našu podršku, da realizuju ideje koje imaju veliki uticaj na njihove lokalne zajednice.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti