Fondacija Ana i Vlade Divac predstavila hodalice za bebe sa potpisom čuvenih sportista

Fondacije "Ana i Vlade Divac" predstavila je novi brend „Hodi" u prodavnici „Sons and Daughters" u Mercator Centru Beograd. Promociji su prisustvovali i osnivači Fondacije Snežana i Vlade Divac.

U okviru asortimana "Hodi" brenda nalaze se nehodajuće patike za bebe (hodalice), satenske patike, potrikle, bodići i majice za bebe. Pored sjajnog dizajna samih patikica, hodalice za dečake krasi i potpis naših uspešnih sportista Vlade Divaca i Save Miloševića.   

„Pokretanjem "Hodi" brenda želeli smo da našim sugrađanima ponudimo obuću i odeću za najmlađe, veselog i zanimljivog dizajna, a da ona ima i dodatnu svrhu. Tako, kupovinom bilo kog artikla iz „Hodi" asortimana, svi ljudi dobre volje mogu da potpomognu rad Fondacije i na taj način podrže sprovođenje humanitarnih projekata", izjavio je Vlade Divac, jedan od osnivača Fondacije.

Vesele poruke na odevnim predmetima iz "Hodi" kolekcije izmamile su osmeh na lice svim posetiocima promocije u Beogradu i u velikom broju će predstavljati originalni poklon koji će se naći ispod novogodišnje jelke tokom predstojećih praznika.  

"Hodi" proizvodi mogu se kupiti na štandu Fondacije "Ana i Vlade Divac" u Ušće Shopping Centru, u prodavnicama Sons and Daughters, Menda, Corner Shop, a tokom praznika i na štandu Fondacije "Ana i Vlade Divac" u TC Kragujevac Plaza.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti