Prikupljeno više od 3.8 miliona dinara u okviru akcije Da svi pomognemo Fondacije Ana i Vlade Divac i JKP Infostan

Akciju „Da svi pomognemo“ Fondacije „Ana i Vlade Divac“ i Javnog komunalnog preduzeća „Infostan“ je do sada podržalo skoro 11 hiljada beogradskih domaćinstava i time je prikupljeno više od 3.8 miliona dinara za izgradnju zgrade za socijalno stanovanje u zaštićenim uslovima na teritoriji grada Beograda.

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ i JKP „Infostan“ su početkom januara meseca započele zajedničku akciju sa ciljem prikupljanja sredstava za pomoć najugroženijima. Građani Beograda su uz račun Infostana za januar, dobili i uplatnicu Fondacije „Ana i Vlade Divac“ uz pomoć koje mogu da se priključe akciji doniranjem proizvoljnog novčanog iznosa.

„Da svi pomognemo“ akcija još uvek traje i svi ljudi dobre volje i dalje imaju priliku da se priključe i time učine veliko delo. 

Sredstva koja se prikupe u okviru ovogodišnje akcije „Da svi pomognemo“  namenjena su za izgradnju zgrade za socijalno stanovanje u kojoj će se stambeno zbrinuti 20 najugroženijih raseljenih i izbeglih porodica iz kolektivnih centara u Beogradu. Zahvaljujući dosadašnjoj pomoći građana, do sada je zbrinuta ukupno 491 porodica širom Srbije. Akciju „Da svi pomognemo“ je pored JKP „Infostan“ podržala i Skupština grada Beograda. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti