Fondacija Ana i Vlade Divac na konferenciji "Biznisnova"

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ podržava inicijative za razvoj preduzetništva, pogotovo među mladima u Srbiji kojima je veoma teško da dođu do posla. Zato sa zadovoljstvom dajemo doprinos organizaciji konferencije Biznisnova koja će se održati u Novom Sadu od 24-26. maja 2013. godine.

Biznisnova je konferencija koja promoviše preduzetništvo, samozapošljavanje, radnu etiku i inovativne modele privređivanja, a realizovaće se kroz sistem predavanja i radionica za osnaživanje preduzetnika, ali i konkretnim povezivanjem investitora i onih kojima je investicija neophodna za početak i napredak u privređivanju.

Međunarodna konferencija Biznisnova želi da razbije mit da je inovacija predodređena odabranim pojedincima kao što su: Bil Gejts, Stiv Džobs, Rej Krok, Majkl Del i slični, jer oni nisu samo imali „ludu sreću“ već i veštine i znanja uspešnih preduzetnika. Kroz primere dobre prakse i iskusne predavače i radioničare konferencija Biznisnova odgovoriće na pitanje zašto i kako možemo koristiti inovaciju u razvoju poslovanja i samozapošljavanju.

Ova međunarodna konferencija će na jednom mestu okupiti vodeće stručnjake i iskusne prdeduzetnike iz oblasti poslovne psihologije, inovativnog preduzetništva, IT preduzetništva, preduzetništvo u turizmu, omladinskog preduzetništva, socijalnog preduzetništva i preduzetništva u agrobiznisu.

 

Za više informacija posetite http://www.biznisnova.com

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti