Novi konkurs za mlade - Zdravo internet!

Fondacija “Ana i Vlade Divac” je u okviru web platforme i kampanje "Stvarno važno" otvorila novi konkurs uz podršku Fondacije za otvoreno društvo kako bi podržala projekte kojima mladi ljudi podstiču druge mlade da se uključe i promovišu zdrave stilove života koristeći internet.

Cilj konkursa “Zdravo internet” je da podstakne, motiviše i podrži neformalne i formalne grupe mladih širom Srbije, kako bi promovisali zdrave stilove života i iskoristili   potencijal savremenih tehnologija za širenje informacija o važnosti zdravog života i rizicima koje nosi neodogovrno ponašanje.

 


Konkurs za prijavu projekata mladih otvoren je do 15. avgusta 2013. godine, a prijave mogu slati neformalne ili formalne organizacije koje čine mladi do 30 godina starosti.

Prijava je veoma jednostavna. Potrebno je da u nekoliko koraka mladi predlože projekat koji žele da sprovedu u svojoj zajednici, potrude se da budu u najboljih 15, a Fondacija “Ana i Vlade Divac” će im pomoći da prijavljeni projekat realizuju.

Detaljnije informacije o konkursu i dodatna uputstva možete pronaći na sajtu stvarnovazno.org/zdravointernet

U okviru web platforme za omladinske konkurse „Stvarno važno“ do sada je podržano 37 omladinksih projekata uz podršku Instituta za održive zajednice (ISC), USAID-a, Balkanskog fonda za demokratiju, Hotela Hyatt Regency Beograd i mnogih drugih kompanija. Trenutno se realizuju inicijative koje su odabrane na prethodnom konkursu i koje na najbolji način pokazuju da mladi mogu uz našu podršku da realizuju ideje koje imaju veliki uticaj na njihove lokalne zajednice.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti