Beograd, 8. avgust 2013. – Eurobank, Fondacija „Ana i Vlade Divac" i izdavačka kuća Laguna tokom leta posetiće svih osamnaest vrtića širom Srbije čija su igrališta renovirana tokom protekle 3 godine uz pomoć „Velikog srca" u okviru akcije „Jedno dete – jedna knjiga" i pokloniti svakom vrtiću po 250 knjiga za dečje biblioteke.

„Jedno dete – jedna knjiga" obradovaće svu decu „Velikog srca"

„U protekle tri godine u okviru projekta ’Veliko srce’ vratili smo osmeh na lice više od 8.000 mališana u 18 vrtića širom Srbije. U tome su nam pomogli naši klijenti zajedno sa Fondacijom ’Ana i Vlade Divac’. Takođe, prilikom realizacije projekta, uočili smo da vrtići u Srbiji ne poseduju biblioteke za decu. Kroz saradnju sa izdavačkom kućom Laguna, dali smo svoj doprinos rešavanju ovog problema i svim vrtićima u kojima su rekonstruisana igrališta donirati dečje knjige. Verujemo da je to najbolji način da utičemo na mališane da steknu naviku čitanja“, istakla je Nataša Krstić, direktorka korporativnih komunikacija u Eurobank.

MasterCard kartica „Veliko srce“, koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove. Prilikom svake transakcije, uključujući kupovinu i podizanje gotovine, Eurobank svoje prihode od kartice uplaćuje u Fondaciju „Ana i Vlade Divac“, u svrhu obnavljanja dečijih igrališta i opremanja biblioteka. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti