Veliko srce u SOS Dečijem selu u Kraljevu

Kraljevo, 23. septembar 2013 – U okviru projekta „Veliko srce“, Eurobank, Fondacija „Ana i Vlade Divac“ i izdavačka kuća Laguna posetili su obnovljeno dvorište SOS dečijeg sela i ovom prilikom donirali i 250 knjiga za najmlađe.

„Danas smo imali priliku da zaista mnogo naučimo. Mališani iz SOS dečijeg sela u Kraljevu podsetili su nas koliko je lako biti nasmejan i da nikada ne smemo zaboraviti važnost igre i učenja. Zajedno smo postavili nove sprave za igranje i sredili dvorište Sela kako bi naši mali prijatelji rasli u lepom i bezbednom okruženju. Veliko nam je zadovoljstvo što smo imali priliku da provedemo dan sa njima i poklonimo 250 knjiga koje će, nadam se, još dugo zadržati taj osmeh na licu“ – naglasila jeNataša Krstić, direktorka korporativnih komunikacija u Eurobank.

“Veliko srce“ je uspelo da tokom četiri godine trajanja projekta unese radost u srca 8.000 mališana. Obnovili smo 18 vrtića širom Srbije, a u saradnji sa izdavačkom kućom Laguna donirali smo 4.500 knjiga za biblioteke vrtića. Nadamo se da će projekat još dugo trajati i da ćemo imati prilike da obradujemo još mnogo mališana!“ – ističu Ana i Vlade Divac iz Fondacije „Ana i Vlade Divac“.

Kartica koja ima veliko srce - MasterCard „Veliko srce“ - koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti