Potpisivanje ugovora sa partnerskim opštinama u projektu Divac Omladinski Fondovi

Konferencija za novinare povodom potpisivanja ugovora sa partnerskim opštinama na projektu „Divac Omladinski Fondovi“ održaće se 24. oktobra u 14 časova u Medija centru u Beogradu.

Konferencija za novinare deo je projekta Divac Omladinski Fondovi u kojem su opštine ključni partneri.  Prvih pet odabranih opština u okviru ovog projekta su:Prijepolje, Vladičin Han, Vlasotince, Vršac i Kanjiža i sa njihovim predstavnicima će biti potpisani ugovori o saradnji.

Podrška za ovu inicijativu obezbeđena je od strane Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), kroz program „Građansko društvo za budućnost" kojim rukovodi Institut za održive zajednice (ISC).

Na konferenciji za novinare učestvovaće Susan Friz, direktorka misije USAID-a, Ana i Vlade Divac, osnivači Fondacija Ana i Vlade Divac i Bogdan Gavanski,  šef misije ISC.

Projekat Divac Omladinski Fondovi Fondacija Ana i Vlade Divac je počela da realizuje u junu 2013. godine, sa ciljem da se poveća učešće mladih u procesima lokalnog razvoja kroz dodelu bespovratnih novčanih sredstava projektima koje sami pokreću i vode.

Sva sredstva iz Divac Omladinskih Fondova će biti utrošena za realizaciju omladinskih inicijativa na teritoriji određene opštine.

 

Agendu možete pogledati ovde.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti