Eurobank u saradnji sa Fondacijom „Ana i Vlade Divac" i Lagunom
predstavila rezultate projekta „Veliko srce"

"Veliko srce" pokazalo koliko je veliko!

Beograd, 22. oktobar 2013. – Više od 8.000 mališana iz 19 vrtića širom Srbije dobilo je mesto za lepše odrastanje tokom trajanja projekta „Veliko srce“. Pored toga,   mališani su tokom ovog projektaobradovani knjigama iz knjižnog fonda izdavačke kuće Laguna.

„Već četiri godine imamo to zadovoljstvo i privilegiju da našim najmlađima darujemo delić „Velikog srca“. Brojna obnovljena igrališta, hiljade nasmejane dece sa novim knjigama u rukama merila su našeg uspeha. Iskoristila bih priliku da pozovem druge kompanije da pruže svoj doprinos i zajedno učinimo korak napred za lepše i humanije društvo“ – navodi Nataša Strugarević, član Izvršnog odbora Eurobank.

„Sa velikim zadovoljstvom danas predstavljamo širinu projekta „Veliko srce“ i nadamo se da će saradnja sa Eurobank i izdavačkom kućom Laguna trajati dugi niz godina“ – izjavio je Vlade Divac, Fondacija Ana i Vlade Divac.

„U jubilarnoj 15 godini postojanja, izdavačka kuća Laguna pridružila se „Velikom srcu“ podržavši ovaj projekat sa preko 4.500 hiljada knjiga za mališane širom Srbije“ – govori Dejan Papić , direktor izdavačke kuće Laguna.

Kartica koja ima veliko srce - MasterCard kartica „Veliko srce“ - koristi se kao svaka standardna kreditna kartica, ali je njena krajnja namena usmerena ka poboljšanju uslova za bezbrižnije odrastanje mališana u Srbiji. Građani koji se odluče za upotrebu ove jedinstvene kartice nemaju nikakve dodatne troškove, ali njenom upotrebom doprinose važnom humanom cilju podržavajući rekonstrukciju igrališta i uvođenje biblioteka u predškolske ustanove.

 Saznajte više o projektu "Veliko Srce"

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti