Čestitka prijatelju fondacije  Desku Nikitoviću na dodeli ordena Cara Konstantina

Gospodinu Desku Nikitovicu,

Dugogodišnjem donatoru i velikom prijatelju Fondacije Ana i Vlade Divac, uručen je orden Cara Konstantina kojim ga je odlikovao Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Irinej.

Ovim putem od srca čestitamo gospodinu Nikitovicu na zasluženom priznanju za decenijski rad i doprinos koji su on i njegova porodica dali našem narodu u Americi i Srbiji.

Kao dugogodišnji prijatelji naše Fondacije, porodica Nikitović je značajno doprinela da obezbedimo dom za više od 500 izbeglih i raseljenih porodica, obnovimo dečija igrališta i uključimo preko 200.000 mladih ljudi u inicijative posvećene promociji pozitivnih vrednosti.

Podrška gospodina Nikitovica i njegove porodice je od velikog značaja za podsticaj razvoju filantropije među našim ljudima širom sveta i svetao primer brige o drugima. Izuzetno smo zahvalni za njegov doprinos nasem radu  i našem narodu u ovih 10 godina službe na mestu Generalnog konzula u Čikagu.

 

Ana i Vlade Divac

Čestitka prijatelju fondacije  Desku Nikitoviću na dodeli ordena Cara Konstantina

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti