Novogodišnja humanitarna akcija za decu

Magazin Sensa, Fondacija Ana i Vlade Divac i UŠĆE Shopping Center pokreću humanitarnu akciju “Podelimo sreću”. Cilj akcije je prikupljanje poklona i novogodišnjih ukrasa za mališane iz Prihvatilišta za decu Beograd, koje se nalazi u ulici Bulevar oslobođenja, kao i za udruženje roditelja dece i mladih sa smetnjama u razvoju Evo ruka iz Zemun polja.

 

Imamo priliku da ovoj deci pokažemo kako mislimo na njih, da im poklonimo jedan lep dan, kada će uz jelku i ukrase doći i Deda Mraz da ih obraduje novogodišnjim paketićima.

 

Svi građani se pozivaju da doniraju novogodišnje ukrase kojima će se okititi ustanove kao i igračke, knjige i poklončiće za dečije paketiće (za decu od 7 do 18 godina). Ukrasi i predmeti će se ostavljati u kutiji koja će se tokom nedelje nalaziti pored centralne bine UŠĆE SC, dok će se vikendima nalaziti na drugom spratu, u Sensa gradu sreće.

 

Akcija prikupljanja ukrasa i poklona počinje u petak 20. decembra i trajaće do nedelje 29. decembra. U ponedeljak 30. decembra Deda Mraz će obići obe ustanove i usrećiti više od 60 mališana.

 

Podelite sreću, vratite osmeh!

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti