Fondacija "Ana i Vlade Divac" u novogodišnjoj akciji obradovala ugrožene porodice i decu širom Srbije

Fondacija “Ana i Vlade Divac” kroz akciju podele novogodišnjih paketa hrane, higijene, obuće i odeće obradovala je najugorženija domaćinstva i decu širom Srbije.

Ukupno 130 porodica širom zemlje dobilo je pakete sa hranom i kozmetikom, kao i drva za ogrev, a 244 dece novogodišnje paketiće sa knjigama, igračkama i slatkišima, zimske jakne i tople čizme. Zahvaljujući nesebičnoj pomoći donatorke Anke Erne, kao i kompanija DM-Drogerije Srbija, Yuglob, Binemikom, Ernst & Young Srbija, SC Ušće, SENSA magazina, Copenexa, Obuće “Pavle” i drugih, vratili smo osmehe na lica dece koja nemaju mnogo prilike da dobijaju poklone.

Među decom koju smo obradovali našla su se i deca iz kuršumlijskih sela, mnogobrojnih jednoroditeljskih porodica, beogradskog Prihvatilišta za decu i SOS dečijeg sela u Kraljevu. U Prihvatilište je poklone i jelku odneo Deda Mraz, a u kuršumlijska sela poštar Filip Filipović, "Junak Kuršumlije”koji je postao poznat po svom humanitarnom radu predhodnih godina.

Hvala svima koji su učestvovali u ovoj prelepoj novogodišnjoj akciji!

Zaposleni u Fondaciji "Ana i Vlade Divac", uz osmehe na licima dece, žele vam u 2014. mnogo radosti, zdravlja, uspeha i sreće. 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti