Eurobank dobitnik priznanja VIRTUS za doprinos lokalnoj zajednici za projekat "Veliko srce"
Beograd, 20. januar 2014 – Eurobank nagrađena je VIRTUS nagradom za doprinos lokalnoj zajednici, za projekt „Veliko srce“, a na predlog partnera Fondacije Ana i Vlade Divac. Ova nagrada predstavlja priznanje dugoročnom ulaganju Eurobank u unapređenje lokalne zajednice.
 
„Velika je čast biti dobitnik ovog priznanja po četvrti put, a činjenica da smo projektom Veliko srce za četiri godine obradovali 8.000 mališana u 20 vrtića širom Srbije ovu nagradu čini još vrednijom. Strateško opredeljenje Eurobank je investiranje u korporativnu filantropiju, a zajedno sa Fondacijom Ana i Vlade Divac uspeli smo da pokrenemo i održimo projekat koji u najboljoj meri oslikava naše težnje. Prošle godine projektu se priključila i izdavačka kuća Laguna sa preko 4.500 knjiga za biblioteke vrtića i na taj način uspeli smo da deci pružimo uvid u svet mašte na najbolji način – kroz igru i čitanje. Koristim priliku i da zahvalim klijentima Eurobank koji su korišćenjem kartice Veliko srce pomogli održivost ovog projekta“ – navodi Željka Ćirić Jakovljević, menadžer korporativnih komunikacija Eurobank.
 
VIRTUS Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje se dodeljuje za posebno isticanje u pomoći pri rešavanju problema ili potreba u zajednici u kojoj kompanija posluje, gradu ili regionu. Fondacija Trag u saradnji u partnerstvu sa Evropskom unijom i Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije dodelila je ovu prestižnu nagradu Eurobank, koja je nagrađena VIRTUS nagradama u različitim kategorijama 2009, 2010. godine i 2011. godine. Eurobank postavlja korporativnu društvenu odgovornost za integralni deo identiteta od samog osnivanja.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti