Najpoznatija fondacija u Srbiji dobila priznanje za najbolji sajt u kategoriji "Društvo i humanost" Web TOP 50

Redakcija PC Pressa odabrala je 50 najboljih sajtova u 10 kategorija, kojima su uručena priznanja na ceremoniji održanoj 31. januara u svečanoj sali Skupštine grada Beograda.

Izbor pedeset najboljih domaćih Web sajtova je tradicionalna akcija koju PC Press organizuje još od 1997. godine.

Našem sajtu www.fondacijadivac.org pripalo je prvo mesto u kategoriji "Društvo i humanost" za 2013. godinu.

 

 

U kategoriji Vesti i informacije pobedio je sajt prva.rs, u kategoriji Servisi sajt kudaukupovinu.rs, u kategoriji E-market sajt nonstopshop.rs, u kategoriji Nauka i obrazovanje sajt elementarium.cpn.rs, u kategoriji Kultura i umetnost sajt domomladine.org, u kategoriji Porodica i zdravlje sajt yumama.com, u kategoriji Sport i (avan)turizam sajt mozzartsport.com, u kategoriji Zabava i lifestyle sajt mozzartsport.com a u kategoriji Blog sajt vitkigurman.com.

Dodeljena su i priznanja za najbolje aplikacije za mobilne uređaje. U kategoriji Android priznanje je dobila aplikacija PlanPlus, u kategoriji iOS aplikacija B92 a u kategoriji Windows Mobile aplikacija Mondo.

Novitet ove godine je Nagrada publike za najbolju Facebook stranu. Posle glasanja u posebno razvijenoj Facebook aplikaciji, nagradu je dobila stranica “Hemofarma”www.facebook.com/SvakodobroHemofarm.

Kompletan spisak pedeset najboljih sajtova objavljen je u časopisu PC #207, a možete ga pronaći i na pcpress.rs/web-top-50-2013/.

 

Izvor: PC Press

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti