Prikupljena prva pomoć za ugroženo stanovništvo

Beograd, 21. maj 2014 – U dvodnevnoj akciji prikupljanja pomoći za stanovništvo iz poplavama ugroženih područja Fondacija “Ana i Vlade Divac” i Olimpijski komitet Srbije u saradnji sa Crvenim krstom  prikupili su 150 džakova ćebadi, peškira i posteljine, 150 džakova ženske odeće , 350 džakova dečije i 220 džakova muške  odeće kao i 70 džakova sa obućom . Među prikupljenom pomoći su i paketi pelena, hrana i mleko za bebe i sredstva za ličnu higijenu. U akciji prikupljanja pomoći pored mladih volontera, učestvovali su i Ana i Vlade Divac. Fondacija i Olimpijski komitet  zahvaljuju svim građanima koji su se uključili u akciju prikupljanja pomoći i pokazali solidarnost sa sunarodnicima u nevolji.

Sva prikupljena pomoć će u saradnji sa Crvenim krstom Srbije biti usmerena u ugrožena područja.

Fondacija “Ana I Vlade Divac” nastavlja sa inicijativama pomoći ugroženom stanovništvu. Upravo je pokrenula projekat obnove poplavljenih područja „DA SVI POMOGNEMO“ koji ima za cilj da prikupi pomoć za obnovu pojedinačnih domaćinstava – kuća, osnovnih škola i vrtića u poplavljenim područjima i kupovinu novih stada stoke i obnovu poljoprivrede u selima. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti