TimoCom/Die Trasnportbotscafter e.V. doniraju 22.000 evra za obnovu novog dela zgrade

Fondacija Ana i Vlade Divac obnavlja Prvu obrenovačku osnovnu školu
Fondacija Ana i Vlade Divac obnavlja Prvu obrenovačku osnovnu školu

Beograd, 12. avgust 2014 – Fondacija Ana i Vlade Divac je danas najavila obnovu Prve obrenovačke osnovne škole a ukupna vrednost sredstava za rekonstrukciju ovog objekta oštećenog u majskim poplavama je 80.000 evra. Zahvaljujući donaciji kompanije TimoCom i nemačkog transportnog udruženja Die Transportbotschafter e.V.  u iznosu od 22.000 evra biće obnovljen novi deo zgrade i urađena hidroizolacija u starom delu škole. Uz podršku Ministarstva spoljnih poslova Republike Poljske i Poljske humanitarne akcije (PAH) u iznosu od 58.000 evra, Fondacija će obnoviti stari deo škole.

Prilikom današnje posete Prvoj obrenovačkoj osnovnoj školi, predstavnica udruženja Die Transportbotschafter i direktorka kompanije TimoCom za Zapadni Balkan, Tina Pandža uručila je ček o donaciji 22.000 evra v.d. direktorki škole, Sanji Čolić. Skupu su prisustvovali i predstavnici opštine Obrenovac na čelu sa zamenikom predsednika opštine, Dragoslavom Mrševićem i članom Veća opštine, Novicom Filipovcem i predstavnici Fondacije Ana i Vlade Divac.

 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti