Fondaciji Ana i Vlade Divac i Savezu učitelja Republike Srbije je zadovoljstvo što ste zainteresovani da se u vašoj školi realizuje edukacija o filantropiji koja se već realituje u 30 škola širom Srbije.

Za 20 prijavljenih škola smo u mogućnosti da besplatnu edukaciju o filantropiji za učitelje i stručne saradnike (kod ZUOV-a se dobija 1 bod), kao i besplatne materijale za rad.

Sve što je potrebno je da nam pošaljete informacije o broju učitelja i stručnih saradnika (obrazac možete preuzeti ovde) koji bi učestvovali na onlajn obuci koju bismo sa organizovali tokom decembra 2021.

Fondacija Ana i Vlade Divac će za svakog prijavljenog učenika 4. razreda obezbediti:

1. Radnu svesku "Upoznaj filantropiju" (pogledajte ovde)

2. Notes

3. Grafitnu olovku "Čini dobra dela"

Učitelji i stručni saradnici radnu svesku koriste za časove koji se realizuju u okviru časova odeljenske zajednice. Za učitelje i stručne saradnike će biti obezbeđene prireme za časove, potrebni stikere u boji i kartice sa nazivom dobročinitelja i opisom njegovih ili njenih dela koje treba povezati. 

Materijali se školama dostavljaju poštom.

Za sva pitanja, možete se obratiti Željku Mitkovskim na [email protected]

Pozivamo vas da posetite i Muzej filantropije, koji možete korisititi u nastavi, na Dobrocitinim.rs.

 

Prijava škole - koraci

1. Preuzimanje formulara

2. Slanje popunjenog formulara putem onlajn forme ovde.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti