Zajednička akcija Fondacije Ana i Vlade Divac i kompanije Perihard

Fondacija Ana i Vlade Divac i kompanija Perihard pokrenule su novu akciju prikupljanja praznih, originalnih toner kaseta za štampače, a sav finansijski iznos za ovu sekundarnu sirovinu biće doniran za projekte i inicijative za podršku mladima u manje razvijenim opštinama u Srbiji. U prethodnoj zajedničkoj akciji prikupljeno je 247.000 dinara upotrebljenih za obnovu škola i vrtića stradalih u poplavama.

Najveći problem mladih u nerazvijenim krajevima Srbije je nezaposlenost, ali i nedostatak društvenih, kulturnih i sportskih sadržaja i aktivnosti kroz koje mogu da izraze sebe i unaprede kvalitet svog života.

Sve kompanije, organizacije, institucije i pojedinci zainteresovani za podršku akciji mogu da kontaktiraju kompaniju Perihard za dodatne informacije i dogovore oko preuzimanja praznih kaseta uz Dokument o kretanju otpada. Akcija traje do februara 2016. godine. Osim podrške omladinskih inicijativa i projekata, ova akcija doprinosi i očuvanju prirodnih resursa i zaštiti životne sredine.

Fondacija Ana i Vlade Divac je do sada kroz svoj projekat “Stvarno važno” i Divac omladinske fondove podržala preko 140 omladinskih inicijativa širom Srbije, od kojih 94 u opštinama: Prijepolje, Vladičin Han, Kanjiža, Aranđelovac, Blace, Lazarevac, Obrenovac, Vlasotince i Vršac. 

 

Kako se uključiti u akciju?

Kako biste se uključili u akciju, molimo Vas da kontaktirate Perihard radnim danima od 9-17 putem telefona:

011/276-0016

011/243-2383

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti