Igraj za njih - Tehnička škola Vladičin Han

U čast ulaska Vlade Divca u Naismith košarkašku kuću slavnih sa zadovoljstvom vas pozivamo da podržite nađu akciju za pomoć Tehničkoj školi u Vladičinom Hanu kako bi se unapredili uslovi za učenje za 840 studenata. Ukoliko želite da podržite đake u Srbiji kliknite na Donacije.rs ili pošaljite SMS na 2112.*

Tako imate priliku da da budete deo 700,000 humanih igrača Vladinog tima koji podržava one kojima je pomoć potrebna u Srbiji. 

Akciji se priključio Košarkaški klub Partizan koji je sa svojim igračima uputio apel javnosti za pomoć našim budućim inženjerima, profesorima, tehničarima, majstorima.

Tehnička škola u Vladičinom Hanu osnovana je 1970 i trenutno je drugi dom za 840 učenika, ne samo iz Vladičinog Hana, već iz celog pčinjskog okruga na jugu Srbije gde živi oko 250.000 ljudi. Tehnička škola obrazuje u području rada: Mašinstvo i obrada metala, Elektrotehnika i Saobraćaj. 

Uslovi za obrazovanje u jednoj od najznačajnjih ustanova u ovom regionu su loši. Potrebna je zamena Instalacija, podova, prozora, vrata i ostalog nameštaja, a naš cilj je da renoviramo bar 10 učionica u ovoj školi.

Više o školi pogledajte OVDE.

*Cena SMS poruke je 100 dinara sa uključenim PDV-om.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti