Humanitarni meč "Prosledi loptu i pomozi" za školu u Jameni
OŠ "Filip Višnjić", Jamena

OŠ "Filip Višnjić", Jamena

Humanitarni ping pong meč pod nazivom "Prosledi loptu i pomozi" (Forward the Ball and Help) biće održan u subotu, 31. marta u Beogradu, u klubu SNAP, u Francuskoj ulici br. 12, sa početkom u 20 h. Događaj Forward the Ball and Help organizuje gospodin Hubert Valdemoro, vlasnik  SNAP kluba uz podršku Fondacije Ana i Vlade Divac. Cilj akcije je kupovina sportske opreme  za školu „Filip Višnjić“ u Jameni (opština Šid), koja je bila poplavljena u maju 2014. godine.

Osnovna škola Filip Višnjić u Jameni (opština Šid) je teško stradala tokom katastrofalnih poplava 2014. godine. I pored udruženih napora različitih strana da se šteta nadoknadi, i dalje im nedostaje oprema za fizičko, koju bi đaci ove škole koristili na časovima fizičkog i lokalnim takmičenjima.

Hubert Valdemoro je Amerikanac, Njujorčanin, poreklom sa Filipina. Magistrirao je  na univerzitetu Jejl i više decenija se bavio konsultatskim radom za velike američke kompanije. Na Balkanu se obreo zaintrigiran inatom, kulturom ispijanja kafe i zanimljivim ljudima. SNAP  klub, koji je otvorio u Beogradu, sa originalnim konceptom (bistro i ping pong bar) je njegov način da doprinese lokalnoj zajednici i inspiriše mlade ljude da prate svoje snove. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti