SMS porukom

Slanjem jednokratne SMS poruke na broj 2112 možete se uključiti u projekat "Jedan u milion".

Osnovni cilj projekta je da motiviše ljude u Srbiji i dijaspori da preuzmu inicijativu i da minimalnim naporom pomognu rešavanje dugogodišnjih problema od najšireg društvenog značaja, zarad sadašnjih i budućih generacija.

Sva sredstva prikupljena u kampanji „Jedan u milion“ biće uložena u poboljšanje uslova za školovanje dece kroz nabavku opreme i rekonstrukciju osnovnih škola širom Srbije. Mnoge osnovne škole nemaju osnovne uslove za rad, počevši od grejanja, toaleta, školskih klupa, sportskih rekvizita, kompjutera, geografskih mapa, i ostale opreme koja se smatra elementarnim uslovima za obrazovanje u 21 veku. Želimo da svako dete razvije svoje potencijale i ne bude zaustavljeno na početku svog obrazovanja usled nedostatka osnovnih uslova za učenje.

Osnovna ideja kampanje je da se iz godine u godinu, okupi milion ljudi i donira 1 EUR mesečno (12 EUR godišnje).

Uključivanjem u kampanju, svaki pojedinac može učestvovati u promenama, postati JEDAN U MILION i doprineti rešavanju problema.

Cena SMS-a je 100 dinara. Broj je jedinstven za sve operatore mobilne telefonije u Srbiji.

MTS 2112
Cena poruke
100,00 din

Telenor 2112
Cena poruke
100,00 din

VIP 2112
Cena poruke
100,00 din

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti