„Kanadsko-srpsko golf udruženje“ organizovalo je prvi godišnji golf turnir u junu 2009 godine, na terenima Millcroft Golf & Country kluba u mestu Burlington (Ontario) u Kanadi. Za ovaj turnir prijavilo se 68 takmičara, a sav prihod od donatora u iznosu od 4.000 kanadskih dolara prosleđen je Fondu „Ana i Vlade Divac“, za kampanju „Možeš i Ti“, kao i Bolnici za obolelu decu (Sick Kids Hospital) iz Toronta.

Akcija „Kanadsko-srpskog golf udruženja“ okuplja sve zainteresovane ljude dobre volje i sponzore koji žele da pomognu humanitarnim organizacijama i ustanovama u Srbiji i Kanadi. „Kanadsko-srpsko golf udruženje“ ima za cilj da okupi što više ljudi raznih profesija iz ostalih srpskih i kanadskih asocijacija i udruženja koji žele da unaprede odnose i saradnju humanitarnih organizacija u Srbiji i Kanadi.

Sredstva koja je Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD) dobio od strane Kanadsko-srpskog golf udruženja su upotrebljena za kampanju „Možeš i Ti“ i zbrinjavanje izbeglih i raseljenih lica iz Kolektivnih centara širom Srbije. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti