Plati koliko misliš da vredi

Pogledajte galeriju

Pogledajte galeriju

Beogradski restoran „Little Bay” prepoznao je potrebu da postane deo akcije „Možeš i Ti“, napravivši partnerstvo sa Fondоm „Ana i Vlade Divac“ (HOD), sa ciljem da zajednički prikupe sredstva za zbrinjavanje ugroženih porodica. Svakog ponedeljka, tokom novembra i decembra meseca 2009, u restoranu „Little Bay”, gosti su imali mogućnost da za svoj obrok plate onoliko koliko žele da doniraju u fond kampanje „Možeš i Ti“.

Pored toga Fond „Ana i Vlade Divac“ (HOD) i restoran „Little Bay“ organizovali su dve donatorske večeru (26. oktobra i 23. novembra) sa ciljem da prikupe sredstva za zbrinjavanje neke od mnogih izbeglih porodica koje još uvek žive u kolektivnim centrima u Srbiji. Domaćini Ana i Vlade Divac, kao i Peter Ilić, vlasnik restorana „Little Bay” koji je ovom prilikom došao iz Londona, ugostili su brojne uglede ličnosti iz privrede i javnog života. Ovim humanitarnim večerima, odazvale su se mnoge ličnosti iz javnog života. Bili su prisutni Dušan Ivković, Dejan Bodiroga, Dragan Tarlać, Žarko Paspalj, Branko Radujko, Vladimir Kravčuk, Oliver Njego, Nj.E. Ambasador Izraela u Srbiji, gospodin Artur Kol, Savo Milošević, Dragan Bjelogrlić, Igor Miklja, Tijana Dapčević, Ana Stanić i mnogi drugi. Program su vodili novinar Vanja Bulić i Luka Mijatović, urednik programa Radio Beograda 202, a gosti su imali priliku da uživaju u nastupu Tobija Simsa, poznatog britanskog baritona i Olivera Njega, jednog od naših najcenjenijih i najznamenitijih baritona. Pored ličnih donacija gostiju, sredstva za zbrinjavanje porodica izbeglih i raseljenih, prikupljena su i aukcijom francuskog vina iz limitirane serije.

Ovom akcijom prikupljena su sredstva za kupovinu tri seoska domaćinstva za tri porodice izbeglih i raseljenih lica iz Kolektivnih centara. Akcija je dobila nagradu kao najbolji projekat u oblasti odnosa sa javnošću za 2009. Godinu.

Donatorska večera

U akciju se uključio i beogradski restoran „Da Gino“, u kome je 16. decembra 2009. održana donatorska večera. Ovom prilikom je prikupljeno oko 1.000 evra. Tokom večere Vlade Divac je za goste pravio pice, a među zvanicama je bilo puno poznatih ličnosti iz javnog života
 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti