Pogledajte galeriju

Pogledajte galeriju

Veliko srce je humanitarna kartica kreirana u saradnji sa Eurobank EFG u svrhu renoviranja dečijih igrališta širom Srbije. Humanitarna kartica je lansirana u martu 2010. godine. Upotreba ove jedinstvene MasterCard kreditne kartice, koju izdaje Eurobank EFG u saradnji sa Fondom „Ana i Vlade Divac“ (HOD), pruža mogućnost građanima da podrže obnovu dečijih igrališta u državnim obdaništima širom Srbije - bez ikakvih dodatnih troškova.

Prilikom svake transakcije kreditnom karticom Veliko srce, Banka u Fond donira 1% od vrednosti transakcije i 50% od troškova za mesečno održavanje računa za projekat Veliko Srce i renoviranje dečijih igrališta. Što veći broj klijenata koristi MasterCard kreditnu karticu "Veliko srce", biće obezbeđena veća podrška za lepše detinjstvo i omogućićemo našoj deci da odrastaju bezbrižnije, veselije i zdravije.

U toku 2010. godine renovirana su igrališta u državnim vrtićima u vrtiću Sunčica, PU Zvezdara u Beogradu i vrtiću Palčić, PU Niš u Nišu. Tokom 2011. Godine planiramo renoviranje još šest igrališta u državnim vrtićima širom Srbije.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti