Fondacija Ana  i Vlade Divac potpisala je ugovore sa 6 lokalnih organizacija civilnog društva iz različitih delova Srbije  o dodeli grantova za jačanje njihovih organizacionih kapaciteta  u ukupnoj vrednosti od 50.000 dolara. Cilj ove pomoći koja se realizuje u okviru projekta “Podrška lokalnim zajednicama u odgovoru na izbegličku krizu” koji Fondacija realizuje uz finansijsku pomoć Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) je da se osnaže organizacije koje rade na lokalnom i regionalnom nivou kako bi bile efikasnije u pružanju svojih usluga  i tako doprinele razvoju svojih lokalnih zajednica i kvalitetnijem životu građana.

 

Podršku za jačanje svojih organizacionih kapaciteta dobiće sledeće organizacije i udruženja: Sigma plus iz Niša, Impuls iz Tutina, Humanitarni centar za integraciju i toleranciju (HCIT) iz Novog Sada, Centar za solidarnost i napredak iz Preševa, Forum mladih iz Preševa i Refugee Aid Serbia (RAS) iz Beograda.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti