U sredu, 7. decembra u Vladičinom Hanu prvi put je organizovan "DobroČiniti" događaj tokom kojeg su prikupljena sredstva za tri inicijative: oslikavanje dečijeg dispanzera u Vladičinom Hanu, renoviranje dečijeg igrališta u Vrtiću Pčelica u Vladičinom Hanu, opremanje multimedijalne učionice koju će koristiti učenici Osnovne Škole Sveti Sava u Vladičinom Hanu. Ukupan prikupljeni iznos je 220.500 dinara:

Inicijative su finansijski podržane od strane građana, lokalnih kompanija i kompanija DM drogerie markt, Si.Mobil, Kinstellar i Perihard inženjering. Na samom događaju sredstva je doniralo preko 30 pojedinaca, a organizaciju događaja su podržale i Opština Vladičin Han, Coca Cola i Restoran Bazen.

DobroČiniTi događaj je realizovan u okviru projekta Divac omladinski fondovi koji realizuje Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa Opštinom Vladičin Han i uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti