Fondacija Ana i Vlade Divac želi da mladima u Srbiji obezbedi dobre uslove za obrazovanje i razvoj. Nažalost, uslovi u našim institucijama za decu i mlade su često veoma loši i mi se trudimo da okupimo partnere sa kojima možemo da ih unapredimo. Do sada smo obnovili 90 objekata za decu – vrtiće, škole, sportke terene i medicinske ustanove, a sada Vas pozivamo da nam se pridružite na narednom projektu.

Pomozite da srednjoškolci u Vladičinom Hanu dobiju pristojne toalete

Sada prikupljamo podršku za srednju školu iz Vladičinog Hana. Ova škola obuhvata gimnaziju i Tehničku školu koje zajedno imaju 558 učenika. Sam objekat je u solidnom stanju, a učenici postižu dobre rezultate u obrazovanju i stručnim praksama. Pored toga, postižu uspehe i kao dobri ljudi, pomažu se i podržavaju tokom školovanja, a jedan od njih je izabran i za UNICEF vršnjačkog lidera.

Međutim, problem u ovoj školi su toaleti koji su u veoma lošem stanju. U saradnji sa opštinom Vladičin Han i našim donatorima želimo da početkom nove školske godine 558 učenika ima adekvatne sanitarne uslove u svojoj školi.

Planiramo da kompletno renoviramo toalete u ovoj školi i izvedemo građevinske radove kojima ćemo kompletno sanirati toalete i postaviti nove instalacije, pločice i sanitarije. Procenjena vrednost projekta je 4.728.420 dinara. Do sada smo prikupili tačno 4 miliona dinara i sada prikupljamo nedostajućih 680 000 dinara. Pozivamo Vas da nam pomognete da što pre možemo da počnemo sa radovima i omogućimo dostojanstvene uslove za školovanje 558 učenika iz Vladičinog Hana i okoline.

Uključite se na www.divac.com/donirajte

 

Tagovi

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti