Akcija za pomoć najugroženijim jednoroditeljskim porodicama u Beogradu

Fondacija Ana i Vlade Divac u saradnji sa JKP „Infostan tehnologije" realizuje još jednu akciju sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama za najugroženije jednoroditeljske porodice na teritoriji Grada Beograda.

Ukoliko ste u mogućnosti da novčano pomognete možete uplatiti bilo koji iznos putem uplatnice koju ste dobili uz septembarski račun, bez provizije.

Takođe, možete iznos uplatiti i preko našeg sajta klikom na dugme Donirajte i odabirom ove akcije. 

Fondacija „Ana i Vlade Divac“ već dugi niz godina pruža pomoć samohranim roditeljima i njihovoj deci, kao jednoj od najugroženijih grupa u našem društvu. Do sada je Fondacija pomogla 604 jednoroditeljske porodice kroz stambeno zbrinjavanje, direktnu humanitarnu pomoć i podršku u započinjanju i razvoju malog biznisa.

U prošlogodišnjoj akciji u saradnji sa „JKP Infostan tehnologije“ pomogli smo 550 jednoroditeljskih porodica. Ukupno 5.223 stanovnika Beograda uplatilo je donaciju i prikupljeno je ukupno 1.504.239 dinara za nabavku paketa sa osnovnim životnim namirnicama. 

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti