Pridružite nam se na trci od izazovnih i zabavnih 5km u četvrtak 25. aprila 2019. godine u Šumaricama i prijavite svoje timove!

Dođite na Kragujevac Business Run 25. aprila i podržite Divac stipendiste!

Trčite i budite humani! U trci učestvuju timovi kompanija iz Kragujevca i gostiju iz drugih mesta u Srbiji. Timovi imaju najmanje tri člana, svaku kompaniju predstavlja jedan kompanijski tim.

Pozivamo vas da prilikom registracije tima uplatite 5.000 dinara po zaposlenom za paket koji uključuje - medalju, kvalitetnu majicu za trčanje, bon za večeru i startni broj sa čipom za elektronsko merenje rezultata. Osim toga, na ovaj način i donirate 2.500 dinara kao podršku fondu za stipendiranje izvrsnih srednjoškolaca koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica.

Šoping Centar Kragujevac Plaza podržao je Kragujevac Business Run pa će startni brojevi i učesnički paketi moću da se preuzmu baš na ovom mestu od 20-24. aprila.

Sve informacije o našoj akciji možete videti na http://www.serbiabusinessrun.com/kragujevac/ a za prijave pozovite na broj telefona 064 23 99 55 3 ili pišite na mejl [email protected]

Nagrade:

Robne nagrade očekuje pobednike iz sledećih kategorija:

  1. Najbrži mešoviti tim (minimalno zbirno vreme svih trkača)

  2. Najbrža trkačica - pojedinačno

  3. Najbrži trkač - pojedničano

  4. Najmasovniji tim - preduzeće sa najviše trkača

  5. Foto takmičenje - tim sa najluđom fotkom ili najboljim navijačima

Serbia Business Run organizuje se i u Subotici 11. aprila, Beogradu 13. juna, Nišu 19. septembra,  Novom Sadu 10. oktobra.

Vidimo se 25. aprila na Kragujevac Business Run 2019!

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti