Poljoprivredno - hemijska škola Obrenovac u programu za mlade poljoprivrednike

Projektu Osnaživanje mladih poljoprivrednika se pridružuje i Srednja poljoprivredno-hemijska škola u Obrenovcu. Svim učenicima biće obezbeđena podršku za razvoj sopstvene poslovne ideje i unapređenje porodičnog gazdinstva. Važno nam je da što više mladih stekne znanja i o poslovnanju u poljoprirvedi i priliku da se prijave za subvencije od lokalnog do nacionalnog nivoa.

Predstavljanju projekta prisustvovalo je 60 učenika kojima su predstavljene uspešne priče iz prethodnih godina i kojima su podeljeni formulari za prijavu na konkurs. Na skupu su govorili i Aleksandar Bogićević, pomoćnik ministra poljoprivrede i Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac.

Zajedničkim ulaganjem opštine Obrenovac i donatora fondacije Divac prikupili smo 1.500.000 dinara za donacije učenicima sa najboljim poslovnim idejama. Zahvaljujemo se novim partnerima i drago nam je što ćemo zajedno podržati nove mlade poljoprivrednike i u 2020. godini. Projekat će se realizovati i u poljoprivrednim školama u Požegi, Požarevcu i Prokuplju.

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti