Fondacija Ana i Vlade Divac otvorila je treći krug konkursa „Solidarnost pre svega" uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i Američke agencije za međunarodni razvoj - USAID sa ukupnim raspoloživim fondom od 3.750.000 dinara.

Otvoren konkurs - Solidarnost pre svega

Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i Američke agencije za međunarodni razvoj - USAID sa ukupno 3.750.000 dinara lokalna udruženja građana, neformalne aktivističke grupe i medije u realizaciji projekata koji će pomoći zajednicama da iskažu građansku solidarnost tokom krize u Srbiji izazvane koronavirusom.

Realizacijom projekta, korisnici sredstava promovisaće solidarnost, podsticati druge da se aktivno uključe u pomoć zajednici u kojoj žive i pomagati najugroženijima u ovoj krizi.

Ovaj vid podsticaja takođe će pomoći da se realizuju već započete ili ostvare nove inicijative koje će  imati širok uticaj na zajednicu i pomagati građanima da se odgovorno i solidarno suoče sa krizom.

Na konkurs se mogu prijaviti udruženja građana, udruženja u kulturi, fondacije i mediji okupljeni oko zajedničke ideje da pomognu građanima u suočavanju sa kriznom situacijom.

Zainteresovani mogu dodatno da se informišu putem sajta Fondacije www.divac.com/solidarnostpresvega, a na linku se može preuzeti formular za predlog projekta i dalje konkurisati slanjem projekta putem forme OVDE.

Konkurs je otvoren do 19. aprila 2021. u 16 časova, a projekte je potrebno realizovati do 15. oktobra 2021. godine

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti