Imajući u vidu nastavak krize izazvane pandemijom COVID 19 i neizvesnu situaciju u kojoj se veliki deo preduzetnika i preduzetnica u Srbiji našao, Fondacija Ana I Vlada Divac će za 15 izabranih biznisa obezbediti besplatni osmodnevni trening i podršku u znanju za digitilizaciju njihovih biznisa

Flickr/Masa Israel Journey

Flickr/Masa Israel Journey

Fondacija Ana i Vlade Divac uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju i USAID Srbija, izabrala je na konkursu male i mikro biznise za učešće na osmodnevnom online treningu Digitilizacija biznisa.

Pandemija je ubrzala trend digitalne transformacije biznisa u Srbiji. Mnogi biznisi koji ranije nisu ni razmišljali o korišćenju digitalnih tehnologija su bili prinuđeni da ih koriste kako bi došli do tržišta za svoje proizvode ili usluge.

Online komunikacija, online prodaja, online plaćanje i mnoge druge fraze su postale uobičajena stvar tokom 2020. godine.

Više od 80% domaćinstava u Srbiji poseduje širokopojasni pristup Internetu, a više od 2,5 miliona građana naše zemlje ima nalog na nekoj od društvenih mreža. Iako ova digitalizacija iz nužde ima vidljive pozitivne efekte, treba razmišljati o budućnosti - kako iskoristiti sve veću digitalizaciju našeg društva (posebno kupaca) za rast biznisa.

Imajući u vidu nastavak krize izazvane pandemijom COVID 19 i neizvesnu situaciju u kojoj se veliki deo preduzetnika i preduzetnica u Srbiji našao, Fondacija Ana I Vlada Divac će za 10 izabranih biznisa obezbediti besplatni osmodnevni trening i podršku u znanju za digitilizaciju njihovih biznisa.

Izabrani biznisi su:

  Naziv firme
1.  Info Tim Logistika doo Novi Sad
2.  Udruženje Poni kutak
3.  Alfanum doo Novi Sad
4.  Weldgas doo
5. PR Truff Truff 
6. Pekara Kljuc
7.  PR Destilerija Randjelovic
8. Ecco Doo
9. PR Vanilla Casting
10. Kulinarski institut "Know-how"
11. Centar za edukaciju Speak Up 
12. Boki food system
13. JOSIBO TECH
14. PR Umetnička obrada drveta - Umetnik DABAR. Subotica

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti