Odabrali smo stipendiste u okviru konkursa "STIPENDIJA NADA OBRADOVIĆ" koji smo ove godine drugi put raspisali u čast naše koleginice Nade Obradović.

Odabrani stipendisti na konkursu "STIPENDIJA NADA OBRADOVIĆ"

Konkurs je bio namenjen studentima poljoprivrede ili veterine koji su školske 2021-2022. godine upisali prvu godinu studija na teritoriji Republike Srbije, a po unapred utvrđenim uslovima.

Odabrali smo 5 stipendista koji su imali najveci broj bodova po unapred utvrđenim kriterijumima Andrija Jotić iz Blaca, Marija Pašić iz Kikinde, Mihajlo Perišić iz Požege, Elvira Karišik iz Sjenice i Gustav Mernjik iz Bačke Palanke. 

Naša draga koleginica Nada Obradović bila je veliki zaljubljenik u selo, prirodu i ljude. Osnivač je Divac poljoprivrednog Fonda, u okviru koga je preko 1,000 najugroženijih domaćinstava dobilo podršku za dostojanstven život i rad na selu. Neumorno i nesebično je svoj život delila sa svima kojima je pomoć bila potrebna, ostavljajući neizbrisiv trag među onima koji su imali sreću da je upoznaju i da dele život sa njom.

U njeno ime nastavljamo da se borimo za bolji život porodica na selu.  

Konkurs je bio otvoren od 7. septembra do 24. septembra 2021. godine.

POGLEDAJTE USLOVE KONKURSA OVDE. 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti